torsdag den 23. august 2012

Nektarin-ingefær salat

Den her salat er simpelthen fantastisk! Derudover er den sindssygt nem at lave, og den passer til rigtigt mange ting. Den kan især anbefales til grillmad - og ja, jeg ved godt, at grillsæsonen er ved være forbi, men jeg har altså først opdaget den for nyligt... Så husk den til næste sommer!

Der er ikke tilsat noget fedtstof eller nogen form for marinade, da det er nektarinernes og ingefærens egen saft, der udgør væden. Som sædvanligt er der ingen mål at lave den efter, men mit råd er, at man skal smage til lidt ad gangen...

Nektarin-ingefær salat
- Nektariner (modne!)
- Hakket rødløg
- Fintrevet ingefær
Nektarinerne skæres, rødløget hakkes og ingefæren rives. Det hele blandes sammen og stilles til side - den bliver bedst, hvis den har fået lov til at stå lidt. Derfor skal man huske at passe på med ingefæren, da den tager til i smag efter lidt tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar